MENU
Nordvestjysk_Golfklub_klubhus-scaled.jpg

P+P arkitekter skal tegne nyt klubhus til Nordvestjysk Golfklub

Tilbage i 2020 brændte det oprindelige klubhus ned i Nordvestjysk Golfklub. Siden har klubben brugt et af deres andre lokaler som midlertidige samlingspunkt for klubbens medlemmer. Nu mener de, at tiden er kommet til at bygge et nyt klubhus, og i den forbindelse er vi glade for og stolte over at kunne meddele, at P+P arkitekter er blevet valgt som totalrådgiver med ingeniørfirmaet Brix & Kamp som underrådgiver. Derudover vil Philip Spogárd blive tilknyttet som bane- og landskabsarkitekt og golftænkende konsulent.

Klubben lagde stor vægt på, at de arkitektfirmaer, som kunne byde ind på opgaven, var lokalt forankrede og udviser den fornødne hensynsfuldhed over for de helt unikke naturområder, der omkranser golfklubben i den smukke Nationalpark Thy. Det gør vi, da vores afdeling i Thisted ligger i hjertet af Thy og har arbejdet med flere projekter ved Vestkysten og forstår kvaliteterne ved netop denne egn i Danmark. Vi har altid haft fokus på og gode erfaringer med at skabe arkitektur, som er designet med forståelse for lokalområdet og indgår i et respektfuldt samspil med stedet, hvor der bygges.

Klubhuset er tiltænkt i to plan på ca. 300 m2 i grundplan. Det skal have en hjemlig atmosfæres og indeholde reception, kontor, restaurant, proshop m.m. Vi har en ambitiøs tilgang til bæredygtighed i byggeriet, der sandsynligvis vil blive en kombination af beton og træ med synlige konstruktioner. Generelt vil vi arbejde med så mange bæredygtige tiltag som muligt. Bæredygtighed ser vi som et naturligt og nødvendigt valg i vores praksis, og i forhold til netop dette klubhus, som ligger midt i et af Danmarks smukkeste naturområder, giver det endnu mere mening. Vi vil blandt andet arbejde med mulighederne for alternative energikilder, grønt tag og helt generelt bestræbe os på at gøre brug af bæredygtige materialer og byggeteknikker i så vidt muligt omfang.

Vi glæder os til at komme i gang med dette projekt for Nordvestjysk Golfklub. Og til samarbejdet med de involverede parter.

 

P+

Læs mere om vores andre projekter inden for idræt, sport og foreningsliv her.