MENU
DSC_8768-2-scaled.jpg

P+P arkitekter søger servicemedarbejder

Vi søger en servicemedarbejder med lyst til mangeartede opgaver og med hjertet på rette sted

Da vores nuværende servicemedarbejder skal ud at opleve verden, inden hun skal videre med sit studieliv, søger vi snarest hendes afløser.

P+P arkitekter er en tegnestue i Aarhus beliggende højt med skøn udsigt over by og havn. Vi er ca. 35 søde og rare kollegaer, der er klar til at byde dig velkommen.

Vi går højt op i at fremstå som et team, hvor ingen kan undværes, og hvor sociale arrangementer bliver prioriteret og vægtet højt.

Den ugentlige arbejdstid vil være 30 timer eller efter aftale.

Om du er studerende i et sabbatår, ledig eller allerede i job og klar på nye udfordringer, skal du være velkommen til at skrive til os.

Multitasking er et must

Som vores servicemedarbejder skal du have lyst til alt fra lettere rengøring af toiletter, ordne tagterrasse, anrette frokost, tage opvasken, servicere til møder, klargøre firmabiler og selvfølgelig sprede et godt humør.

Der er faste opgaver hver dag, men vi håber, du selv kan se, hvor manglerne er hen ad vejen, og at du har sans for detaljer. Du vil blive hjulpet godt på vej af vores administrative medarbejder, som vil være der til at hjælpe og guide dig.

Din personlighed er vigtig:

  • Du har en positiv tilgang til tingene – alt klares lettere med et smil
  • Du gør en ære i at udføre dit arbejde bedst muligt – det gør vi alle, og på den måde kommer vi bedst i mål
  • Du er nede på jorden og tager tingene, som de kommer – stress kommer vi ingen vegne med, og vi går ind for et godt arbejdsmiljø
  • Du er fuld af god energi, udadvendt, serviceminded og hjælpsom
  • Du har kørekort

Løn og ansættelsesvilkår: Efter aftale

Tiltrædelse: september 2022 eller efter aftale

Ansøgninger behandles løbende

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Natascha Petersen på mail: [email protected] eller telefon 53739319. Se endvidere på www.pplusp.dk

 

[envira-gallery id=”178880″]