Ansvarlig arkitektur

P+P arkitekters kerneværdier – ansvarlig arkitektur

P+P arkitekter arbejder ud fra fire centrale kerneværdier; alle vores arbejdsprocesser og projekter tager udgangspunkt i den tilgang til arkitektur, som de værdier repræsenterer.

Vores arkitektur skal være: Empatisk, Ærlig, Robust og Ansvarlig.

Denne gang vil vi introducere jer for vores fjerde værdi.  
 
Ansvarlig arkitektur:

Ansvarlighed er essentielt i ethvert samarbejde. Sammen med bygherre lægger vi en gennemtænkt plan for byggeriet og bestræber os på altid at skabe en stærk, tillidsfuld relation. Som kunde kan du stole på, at vi holder, hvad vi lover, og løser problemerne ansvarligt gennem konstruktiv dialog og målrettet håndtering.

Som arkitekter har vi en forpligtelse til at bygge ansvarligt; både socialt, økonomisk og miljømæssigt. Når vi starter et projekt op, er det vigtigt, at vi har en langsigtet vision for et byggeri – hvilken social betydning har byggeriet for lokalsamfundet og brugerne? Er det til at betale for brugerne? Og hvilket fodaftryk vil byggeriet sætte på klimaet over tid?

Som noget helt særligt i en bæredygtighedssammenhæng har vi vores kulturarvsafdeling, som hver dag arbejder for at bevare vores fælles, arkitektoniske kulturarv. Restaurering, bevaring og transformation af bygninger er noget af det mest bæredygtige, vi kan gøre, hvis det gøres professionelt og med forståelse for materialer, godt håndværk, byggeskik, genanvendelse og energioptimering.

Ansvarligt byggeri er bæredygtigt byggeri.

 

Læs mere om vores tilgang til arkitektur her: https://pplusp.dk/

 

Visualiseringer: Købmandshaven, Blomsterhaven, Den Permanente Badeanstalt, De Grønne Etablissementer

Se projekterne her: https://lnkd.in/e8AhvQTT