MENU
Klokkelyngen_rejsegilde_nyhed-scaled.jpg

Rejsegilde – Klokkelyngen i Aars

Det var med stor glæde, at vi i onsdags deltog i rejsegilde i Aars. Vi er i fuld gang med første etape af Klokkelyngen, som vi opfører for Aars Boligforening. Når det hele står færdig ved udgangen af 2022, vil Klokkelyngen komme til at bestå af 54 almene familieboliger af varierende typer og størrelser.

Borgmesteren i Aars, Per Bach Laursen, og direktør for Aars Boligforening, Brian Larsen, holdt begge nogle fine taler, hvor de snakkede levende om projektets potentialer, og om hvordan Klokkelyngen vil kunne bidrage til at løfte området med gode, solide almenboliger og attraktive fællesarealer, som kan understøtte det sociale samvær mellem beboere og borgere i lokalområdet.

Vi har imødekommet Aars Boligforenings ønsker og opfører tidssvarende og robuste boliger, hvor udgifter til drift og vedligeholdelse kan holdes nede. Klokkelyngen bliver opført i flotte, lyse materialer, der er moderne og klassiske i sit udtryk og samtidig skaber et både solidt og langtidsholdbart boligbyggeri. Det ligger i et naturskønt område i udkanten af Aars og vil blive et attraktivt og grønt boligområde, hvor bebyggelsens placering naturligt følger det skrånende terræn og danner ramme omkring rekreative fællesarealer.

Vi står for arkitektrådgivningen, mens Sweco og MBYland leverer hhv. ingeniørydelser og landskabsarkitektfaglig rådgivning. Det har derudover været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Byggefirmaet Knudsgaard og Aars Boligforening i opførelsen af de almene familieboliger på Klokkelyngen, og vi glæder os til det videre forløb.

 

P+

Læs mere om vores andre projekter inden for den almene sektor her.

Læs mere om vores tilgang til arkitektur her.