MENU
Aabyen_Grenaa_rejsegilde-etape_II_nyhed-scaled.jpg

Rejsegilde i Åbyen i Grenaa. Attraktive almene boliger med udsigt over byen

I denne uge var vi til rejsegilde i Åbyen i Grenaa, hvor etape II i opførelsen af 60 almene familieboliger nu er gået ind næste fase. Byggeriet består af to punkthuse i fem etager og med 30 lejligheder i hver. Etape I er allerede veloverstået, og beboerne flyttede ind i slutningen af 2021. På billederne fra rejsegildet kan man se den første bygning i baggrunden. Ligesom ventelisten var lang til de første 30 lejligheder, gør det samme sig gældende for de kommende 30, som forventes indflytningsklar til december 2022. Vi bygger for det almene boligselskab B45 i Grenaa, og det er Rasmus Jakobsen a/s og LB Consult, der står for udførelsen af denne etape II.

De to punkthuse er stort set ens. Ligesom den første bygning vil bygning to også tilbyde fire lejlighedstyper i forskellige størrelser. Lejlighederne vil ligeledes være med privat altan eller tagterrasse. Den udføres i mørk tegl med subtile detaljer. Ved indgange og altaner vil der blive indarbejdet trælister som en varm og blød pendant til teglen. Lyset inviteres ind i boligerne gennem de store vinduespartier og giver samtidig beboerne en smuk udsigt.

Åbyen er placeret midt mellem byen og et rekreativt område, hvilket vi også har forsøgt at afspejle i byggeriets udformning. Det tilbyder et 360 graders kig til både Grenaa midtby og sundet vest for byen. På et af billederne inde fra bygningen kan man svagt skimte den fine udsigt over Grenaa gennem et af de (lidt støvede) vinduer.

Etape II er en smule anderledes, da der også vil blive etableret et fælleshus i bunden af bygningen ud mod åen.

Vi ser frem til det videre samarbejde med boligforeningen B45Rasmus Jakobsen a/s og LB Consult om opførelsen af etape II af Åbyen.

 

[envira-gallery id=”176726″]