MENU
Anne_Monrad_Nielsen_ny_restaureringsarkitekt_PP_arkitekter_nyhed-scaled.jpg

Vi ansætter restaureringsarkitekt og styrker vores kulturarvsafdeling yderligere

Vi er utrolig glade for at kunne byde velkommen til arkitekt Anne Monrad Nielsen, som bliver en del af P+P arkitekters kulturarvsafdeling. Anne er uddannet i 2018 på Arkitektskolen i Aarhus med speciale i kulturarv og har tidligere været hos Anna Mette Exner Arkitektur og Linjen A/S. Begge steder har hun arbejdet med istandsættelser af kirker og fredede bygninger. Anne er allerede i fuld gang og arbejder i øjeblikket på et projekt, der omhandler en facaderenovering af en fredet bygning på Fredens Torv i Aarhus. Derudover er hun blevet en del af holdet, som er ved at udarbejde projektforslag til en større restaureringsopgave på Augustenborg Slot, hun skal arbejde på det næste lange stykke tid.

Her fortæller Anne lidt om sin tilgang til arbejdet som restaureringsarkitekt: ”Jeg fascineres af det gamle traditionelle håndværk og datidens ’logiske’ tankegang – som ofte er med øje for materialeegenskaber og holdbarhed. I mødet med de gamle bygninger rammes jeg af en særlig ydmyghed og fascination, som sætter sit præg på min arbejdstilgang. Det første møde med Augustenborg Slot i mit arbejdet hos P+P arkitekter var ingen undtagelse. Jeg ser meget frem til at arbejde videre med det projekt.”

Med Anne Monrad Nielsens ansættelse styrker vi P+P Kulturarv og understøtter vores stadige bestræbelse på at opfylde den særlige forpligtelse, vi som arkitekter har i forhold til at bevare vores fælles kulturarv bedst muligt.