MENU
Nye-ansigter-SH2-scaled.jpg

Vi har styrket holdet med fire nye medarbejdere

Vi har rygende travlt i P+P arkitekter, og det er derfor med stor glæde, at vi kan byde velkommen til fire nye kolleger – Jeppe, Arnholt og Jens Christian starter i job hos P+P arkitekter i Aarhus, mens Mikael er blevet en del af vores Thisted-afdeling.

Jeppe Strand Lemvig (tv.) er uddannet bygningskonstruktør. Han kommer primært til at lave byggeledelse, men vil også indgå i projektering ved bl.a. udbudsprojekter og kvalitetssikring.

Arnholt Kjelnæs (mf.) er projekterende bygningskonstruktør og uddannet fra VIA University College i Aarhus. Han er i øjeblikket tilknyttet projektet Lille Nyhavn i Skanderborg, hvor vi projekterer et udbudsprojekt.

Jens Christian Pinborg (th.) er kulturarvsarkitekt og projektleder. Han skal være med til at styrke vores kulturarvsafdeling yderligere.

Mikael Dølrath Lauridsen (det lille billede til højre) er bygningskonstruktør og en del af holdet i Thisted, hvor han skal afhjælpe den store travlhed, som tegnestuen oplever for tiden.

 

P+

“På vores tegnestue er der et stærkt arbejdsfællesskab og en solid sammenhængskraft. Den er funderet på en flad struktur, gode samarbejdsevner og et højt fagligt niveau. Limen, der knytter os sammen personligt og professionelt, er et givende socialt samvær og den daglige, konstruktive dialog på tværs af alle fagligheder.”
“Den gensidige faglige respekt skaber et dynamisk samarbejde internt – og eksternt. Bygningskonstruktører involveres tidligt, og ligeledes forbliver arkitekterne en integreret del af projekterne helt frem til, der står et færdigt byggeri. Disse faglige overlap, hvor viden og erfaringer deles, mindsker risikoen for misforståelser og videnstab. Bygherre kan dermed forvente kontinuitet, engagement og højt fagligt niveau fra alle involverede i hele projektets udstrækning.”

 

Læs mere om vores værdier og vores tilgang til arkitektur her.