MENU
Projekteringslederjob_aarhus01.jpg

Vi søger erfaren projekteringsleder til vores tegnestue i Aarhus

Har du god erfaring med projekteringsledelse? Så har du mulighed for at blive en del af et ledelsesteam bestående af dygtige og engagerede kolleger, som brænder for styring, planlægning og kundekontakt.

Vi oplever positiv tilgang af opgaver indenfor såvel nybyggeri som renoveringsprojekter. For at fastholde og udbygge denne udvikling søger vi en erfaren projekteringsleder, som er uddannet konstruktør eller arkitekt, og som har erfaring med projektstyring og ledelse af projekteringsteams. Vi forventer, at du arbejder selvstændigt, kan træde i karakter, og at du sætter samarbejdet med kunder og samarbejdspartnere i højsædet. Vi tilbyder en stilling med plads til selvstændigt ansvar og indflydelse samt en bred palette af spændende projekter for såvel offentlige som private kunder.

Vi er en tegnestue, der lægger vægt på at være en lydhør og seriøs med- og modspiller internt såvel som overfor vores kunder og samarbejdspartnere. Du vil opleve en arbejdsdag med masser af udfordringer i et inspirerende og tæt samarbejde med tegnestuens øvrige medarbejdere. Vi ser tegnestuen som en uformel arbejdsplads med et højt fagligt niveau i et humoristisk og afslappet miljø. Du vil komme til at indgå i et fællesskab med ca. 30 medarbejdere i Aarhus og Thisted.

Som projekteringsleder forventer vi, at du:

  • har minimum 5-7 års tegnestueerfaring
  • har erfaring med projekteringsledelse på store såvel som små opgaver
  • har erfaring med alle projektfaser og dertilhørende ydelsesbeskrivelser
  • har erfaring med udbudsbeskrivelser (bips)
  • har erfaring med projektering i Revit
  • er struktureret i din arbejdsmetode
  • er engageret og har noget på hjerte

Løn og ansættelsesvilkår: Efter aftale.

Ansøgningsfrist: 15.07.2020. Ansøgninger behandles løbende.

Tiltrædelse: 1. september

Har du spørgsmål til stillingen kan du få yderligere oplysninger hos Jens J. G. Jakobsen på mail: [email protected] eller telefon: 4013 0236. Se desuden www.pplusp.dk

 

Ansøgning med relevante bilag mailes til [email protected] med mærkning i emnefelter: ” Projekteringsleder”.