MENU
Anders_og_Kristian_nyhed_seneste_3-scaled.jpg

Vi styrker holdet og ansætter arkitekt og konstruktør

Sommeren er ved at gå på hæld, vi er tilbage fra ferie for fuld styrke og ser ind i en fremtid, hvor vi får rygende travlt på tegnestuerne i både Aarhus og Thisted. Derfor er vi glade for at kunne byde velkommen til bygningskonstruktør Kristian Kielbasa Jensen og arkitekt Anders Emil Geertsen.

Kristian (tv.) er 27 år og nyuddannet bygningskonstruktør fra VIA University College i Aarhus. Han har haft sin praktikperiode hos P+P arkitekter, så han kender virksomhedens arbejdsgange rigtig godt. Kristian er tilknyttet vores kontor i Aarhus, hvor han i øjeblikket arbejder på et boligprojekt, der omhandler opførelse af 24 almene boliger på Arresøvej i Risskov. Oprindeligt er Kristian uddannet tømrer.

Anders (th.) er 29 år og uddannet fra Arkitektur og Design i Aalborg i 2017. Han er også tilknyttet vores Aarhus-afdeling og er allerede i fuld gang. Netop nu arbejder han på konkurrence-projektet Løkkegårdsparken, der omhandler 72 almene boliger beliggende i Odder syd for Aarhus. Anders er en aldeles aktiv herre i sin fritid og har annonceret, at han satser på at blive en fast del af P+P arkitekters løbeklub, så vi må hellere få kridtet skoene!

 

P+

Trods disse to nyansættelser har vi brug for endnu flere kvalificerede kolleger, og netop nu søger vi derfor en sagsarkitekt til vores Aarhus-afdeling. Du kan læse mere om jobbet og se jobopslaget her.