MENU
Kalle-og-Christoffer-scaled.webp

P+P arkitekter byder projektleder og bygherrerådgiver velkommen til holdet!

P+P arkitekter byder projektleder og bygherrerådgiver velkommen til holdet!

Det glæder os at kunne fortælle, at vi i P+P arkitekter har ansat bygherrerådgiver og arkitekt Kalle Nøstvik og projektleder og bygningskonstruktør Christoffer Broen.

Kalle (tv.) har over 20 års erfaring i byggebranchen som sagsarkitekt, bygherrerådgiver, projektleder, byggeleder og bygherre. Han har beskæftiget sig særligt med skolebyggeri, men har også solid erfaring fra blandt andet bolig-, institutions- og laboratoriebyggeri. Derudover har han taget DGNB-konsulent- og IKT-lederuddannelsen.

Med sin brede erfaring fra fagets mange faser skal han hos P+P arkitekter være med til at styrke tegnestuens bygherrerådgivningsteam og -indsats.

Christoffer (th.) har mange års erfaring som bygningskonstruktør og har herunder beskæftiget sig særligt med projektledelse, IKT-ledelse, udvikling og implementering af BIM-værktøjer og projektering inden for både offentligt og privat byggeri. Derudover er han udlært tømrer og kender dermed branchen fra flere sider.

Fokus for Christoffer er det gode samarbejde i projektteams, tværfagligt såvel som internt, samt strukturering, koordinering og ikke mindst faglig vidensdeling og sparring. Hos P+P arkitekter skal han beskæftige sig primært med projektledelse, men vil også bidrage med IKT-ledelse og intern IT.

 

Vi ser frem til samarbejdet!

 

Læs mere om vores arbejde her: Arkitektur