Arresoevej-nyhed-scaled.jpg

Aftale indgået om opførelse af almene familieboliger

Vi er glade for at kunne meddele, at Boligforeningen 10. marts 1943 netop har indgået totalentreprisekontrakt med byggefirmaet Arne Andersen Vrå A/S om opførelse af 72 almene familieboliger. Bebyggelsen kommer til at ligge på en byggegrund, der støder op til Lystrupvej i Vejlby-Risskov. Vi er tilknyttet projektet som arkitekt og bygherrerådgiver og har bistået bygherre under hele udviklings- og udbudsfasen.

Familieboligerne vil blive opført som en karrébebyggelse i et større udviklingsområde for boliger. Såvel det nære som det samlede boligområdeområde vil tilbyde grønne rekreative arealer i forskellig skala. Familieboligerne opføres fra 3-5 etager og vil få et indbydende og let udtryk ved brug af simple, velvalgte arkitektoniske virkemidler med fokus på enkelthed i materialeholdning, gode dagslysforhold og klassiske løsninger. Der er lagt vægt på at skabe 72 boliger, som udnytter sine kvadratmeter til fulde, og hvor en kreativ anvendelse af de enkle materialer er med til at skabe mest mulig værdi for de fremtidige beboere.

Projekteringen pågår gennem efteråret 2021, og efter planen er der opstart på byggeriet med første spadestik i januar 2022. De 72 almene familieboliger, med et samlet boligareal på ca. 5.900 m2, forventes indflytningsklar i 2023.

Vi takker for et godt samarbejde med Boligforeningen 10. marts 1943 og vores underrådgiver Viggo Madsen A/S, og vi ser frem til det videre forløb med realiseringen af disse attraktive almene boliger.

 

 

P+

“Bæredygtighed handler om ansvar. Et ansvar over for fremtiden.

I vores tilgang til bæredygtig arkitektur har især den sociale ansvarlighed en central plads.

Den dimension er tydelig i vores stærke profil inden for almene boliger, men er også det fundament, vi bygger al vores arkitektur på.

Vi tror på, at vi har et socialt ansvar for at skabe ordentlige og funktionelle almene boliger af høj kvalitet,

som bidrager til lokalmiljøet, understøtter gode fællesskaber og generelt højner menneskets trivsel.”

Om social ansvarlighed og bæredygtighed. Læs mere om vores tilgang til bæredygtighed her.

 

Når vi skaber almene boliger og arkitektur generelt, tager vi udgangspunkt i nogle grundlæggende vælrdier som empati, robusthed, ansvarlighed og ærlighed i projekterne. Det kan du læse mere om her.

Vil du vide mere om vores andre boligprojekter inden for den almene sektor, så læs her.