MENU
Klokkelyngen_04.jpg

Almene boliger i Klokkelyngen

Vi skal opføre 54 familievenlige almene boliger i Klokkelyngen. Vi er glade for, at vi nu kan løfte sløret for vores nye samarbejde med Aars boligforening. Sammen udvikler vi en ny afdeling i et naturskønt område i udkanten af Aars by, der skal rumme de moderne og attraktive almene boliger. 

Afd. 55 Klokkelyngen er en boligbebyggelse med 54 familievenlige almene boliger, fordelt på dobbelthuse med egen have og carport samt lejligheder og rækkehuse i 2 etager.
Vi har haft fokus på at imødekomme bygherres ønske om at opføre et tidssvarende og robust byggeri med minimale drifts- og vedligeholdelsesomkostninger. Samtidig skabes et grønt og attraktivt boligområde, hvor bebyggelsens placering naturligt følger det skrånende terræn og danner ramme omkring grønne rekreative fællesarealer.

 

P+

Et projekt mere i vores portefølje af boligprojekter udviklet for almene boligforeninger.

Vi ldu vide mere om aars boligforenings andre almene boliger, så læs mere her.

Er du interesseret i at vide mere om vores værdier, vores tilgang til bæredygtighed og om vigtigheden af den gode, konstruktive dialog, så læs her.

 

“Robust arkitektur er bygget af gode materialer, der ældes smukt og er modstandsdygtige over for hverdagens slid og fremtidens klimaudfordringer.
Materialernes kvalitet og patinering skaber et karakterfuldt byggeri, folk passer på, og som vil stå mange år frem over.
Robust byggeri er langtidsholdbart – både æstetisk og materielt.”