Bjerggaarden_nyhed_5_entreprenoerer_PQ-scaled.jpg

Ny etage på Bjerggården – fem entreprenører prækvalificeret

Bjerggården i Middelfart står over for en gennemgående modernisering af de eksisterende lejligheder. Den vil resultere i 72 nyrenoverede almene boliger, der vil have fået et markant løft både arkitektonisk og funktionelt. Derudover udvides boligmassen med 20 helt nye tagboliger på 3. sal, som ikke bare skaber nye attraktive almenboliger, men også er med til at løfte Bjerggården og områdets samlede udtryk. Vi er stolte over at være arkitekter på opgaven i tæt samarbejde med Civica, der er bygherre på projektet, Viggo Madsen og LYTT.

Udbudsfasen er i fuld gang, og der er nu udvalgt fem prækvalificerede ansøgere, der kan give tilbud på den store opgave, som vil omfatte både renovering, ombygning og tilbygning. De fem entreprenørvirksomheder, som kan byde ind, er CASA, Egil Rasmussen, Hansson & Knudsen, JORTON og NCC.

Bjerggården, som ligger i et attraktivt kvarter centralt i Middelfart, skal fremtidssikres og gøres mere bæredygtig både miljømæssigt, økonomisk og socialt. Det kommer til at ske gennem et stort kvalitativt løft af byggeriet både inden- og udendørs, samt en udvikling af de rekreative udearealer, der ikke blot bliver grønnere, men også skaber bedre muligheder for socialt samvær beboerne imellem. Alt dette udføres på baggrund af den helhedsplan, som Civica har godkendt. Med renoveringen skabes bl.a. flere store boliger, da nogle af lejlighederne lægges sammen. Der etableres desuden elevator, tilgængelige boliger og energioptimerede facader over hele linjen.

Den entreprenør, der vælges, vil færdiggøre projektet sammen med Viggo Madsen, P+P arkitekter og LYTT. Vi venter i spænding på, hvilken entreprenør der skal være med til at realisere den nye Bjerggården.

 

 

P+

 

“Vi designer på et fundament af samfundsmæssig solidaritet

og social ansvarlighed,

som har til formål at skabe arkitektonisk kvalitet,

robuste og fremtidssikrede boliger

for alle.”

 

Læs mere om vores mange andre renoveringsprojekter inden for den almene sektor her.

Læs mere om vores tilgang til arkitektur, bæredygtighed og dialogen med bygherre i rådgivningsprocessen her.