MENU
Johanne_Simon_Lars_ansaettelse_nyhed-scaled.jpg

Nye forstærkninger på holdet

Et nyt år er skudt i gang, og vi ser ind i et 2022, hvor der bliver rigtig travlt. Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at vi har udvidet vores Aarhus-afdeling med tre nye ansigter. De startede allerede hos os i slutningen af det forgange år og skal alle tre være med til at styrke vores position og bidrage i vores stadige ambition om at skabe god og funktionel arkitektur, der gør en forskel for mennesker og for samfundet. Johanne, Simon og Lars er en del af den meget positive udvikling, som P+P arkitekter er inde i i øjeblikket. Den betyder, at vi hen over de næste måneder ansætter endnu flere og når op på i alt 40 ansatte.

Simon Søndergaard (tv.) er uddannet bygningskonsktruktør fra VIA University College Aarhus i 2019 og har tidligere været ved Hune & Elkjær, hvor han har arbejdet med renovering- og ombygningsprojekter. Simon har også god erfaring med projektering, udbud, opfølgning og fagtilsyn. Han starter med at arbejde på et projekt i Ikast, Østbyen, som er et stort alment boligområde, der står over for en omfattende renovering.

Johanne Marie Trelborg er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus i 2010. Hun har tidligere arbejdet ved LINK arkitektur, har været byggesagsbehandler ved Aarhus kommune og senest arbejdet med almene boliger ved D.A.I. Johanne er bl.a. tilknyttet det netop vundne konkurrenceprojekt, Løkkegårdsparken, et nybyggeri med almene boliger, der kommer til at ligge i Odder. Det består af blandet byggeri, gode rekreative udearealer og udformes som en lille landsby i en byen.

Lars Brammer Jensen (th.) er nyuddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus. Han har været i praktik på Tegnestuen Arken (tidl. Flæks), og som afgangsprojektet arbejdede han med transformation af Tobaksfabrikken i Holstebro. Lars er koblet på flere af vores projekter – herunder dispositionsforslag til hotellejligheder i Agger Tange og diverse andre erhvervsbyggerier.