MENU

Padborg Politi og Told

P+P arkitekter har været totalrådgiver og arkitektrådgiver i forbindelse med opførelsen af to bygninger samt renovering og ombygning af eksisterende bebyggelse for Syd- og Sønderjyllands Politi og Toldstyrelsen.

I forbindelse med ændringer af grænsekontrollen ved den dansk-tyske grænse og et ændret samarbejde med de tyske myndigheder fik Syd- og Sønderjyllands Politi og Toldstyrelsen behov for mere plads. Derfor skulle bygningerne ændres og tilbygges, så de levede op til de nye behov og kunne rumme de mange nye brugere og krav.

Den nye organisering har fokus på optimering og effektivisering af arbejdsgange. Brugerinddragelse har derfor været en væsentlig del af vores opgave, da mange fagligheder og funktioner i dette projekt skulle samles under ét tag.

Projektet hos Padborg Politi og Told omfatter bl.a. kontorindretning, administration, venterum og meget mere. Der er desuden lagt vægt på den indvendige udsmykning, som er skabt af kunstner Malene Nors Tardrup.

Bygningsstyrelsen er bygherre på udvidelsen og renoveringen af Padborg Politi og Told. Vi har udført projektet med NIRAS som ingeniørrådgiver og Hansson og Knudsen har haft entreprisen.

 

Sag nr. 1321.18

Færdiggørelse: 
2022

Bygherre: 
Bygningsstyrelsen

Projekt :
Nybyg, ombygning og renovering – Syd og Sønderjyllands Politi / Toldstyrelsen

Opgave:
Totalrådgivning, Arkitektrådgivning

Links:
Gå på opdagelse i flere af vores projekter

Relaterede projekter