MENU
Sundhedshus_Thisted01-scaled.jpg

Rejsegilde. Første del af Thyhallen – Center for Sundhed tager form 

Vi rundede en milepæl i del I af det store projekt vedrørende etableringen af et nyt Thyhallen – Center for Sundhed. I rollen som bygherrerådgiver var det med stor glæde, at vi deltog i rejsegildet i Thisted. Dette første delprojekt indbefatter opførelse af en multihal med springfaciliteter og indbyggede træningsfunktioner, en aktivitetshal primært til boldspil i alle afskygninger samt en omfattende opgradering af centerhallen, som primært kommer til at huse elitesport herunder arenafunktion til større arrangementer.

Nøgleordet for Thyhallen har været transparens, fleksibilitet og fremtidig sammenhængskraft med delprojekt II og III, som omhandler et sundhedscenter og et aktivitetsbånd rundt om det samlede bygningskompleks. Det er en fornøjelse af være bygherrerådgiver, når tidsplanen følges, økonomien holder, og kvaliteten er i top.

Vi vil gerne sige tak til Thisted Kommune, det øvrige bygherrerådgiverteam med Keingart Space Activators og Etos Ingeniører, samt totalentreprenør Jakobsen & Blindkilde A/S for et rigtig godt samarbejde. Nu ser vi frem til det videre forløb og arbejdet med at realisere delprojekt II og III.

 

P+

At skabe rum for leg, bevægelse og mødet mellem mennesker

Mennesket er et socialt væsen, der har brug for interaktion med andre mennesker. Samtidig har vi brug for motion og bevægelse for at holde os sunde og raske. Disse essentielle behov hos os udleves blandt andet i de mange fællesskaber, som foreningskulturen skaber i sportshaller og andre fritidsfaciliteter.

Idrætsanlæg er nemlig ikke bare en hal og nogle omklædningsrum, men et mulighedsrum, hvor inkluderende sportsaktiviteter og fællesskaber kan spire.

De sociale fællesskaber i foreningslivet er på mange områder udfordret af alternative, digitale fællesskaber og et mere individualiseret samfund, hvilket blot gør udviklingen af gode, inspirerende og inkluderende fritidsfaciliteter endnu vigtigere.

Når vi tegner faciliteter til idræt og sport, stræber vi altid efter at skabe dynamiske og multifunktionelle bygningsværker, der opfordrer til bevægelse og en mangfoldighed af aktiviteter. Det handler om at skabe gode, fysiske rum for mødet mellem mennesker.

 

Se flere af vores sports- og idrætsbyggerier her.

Visualiseringer er udarbejdet af CUBO.