Akos_Emma_og_Mikkel_nyansaettelser_konstruktoerer-scaled.jpg

Vi styrker vores Aarhus-kontor yderligere

Der er tryk på kedlerne her i starten af 2022, og P+P arkitekter rider videre på den gode udvikling med en masse spændende projekter i ordrebogen. Det er derfor med stor glæde, at vi kan byde velkommen til Ákos, Emma og Mikkel, der alle skal være med til at løfte de mange opgaver, som fremtiden byder på. De er alle tre bygningskonstruktører. Emma er et nyt ansigt, mens både Ákos og Mikkel er gamle kendinge. Ákos var i praktik hos os for syv år siden som byggetekniker, og Mikkel havde sin praktikperiode hos os sidste år og har netop færdiggjort konstruktørstudiet her i januar 2022.

Ákos Trepinszki (tv.) har efter tiden hos os arbejdet et par år som byggetekniker ved Aarhus Universitetshospitals tegnestue, men læste derefter videre til bygningskonstruktør med praktik hos Årstiderne Arkitekter (nu Sweco Architects). Efterfølgende har han været ved en mindre nystartet tegnestue og primært arbejdet med énfamiliehuse. Ákos arbejder i øjeblikket som sagskonstruktør på projektet Købmandshaven i Hornslet. Det er nybyggeri og består af fem rækkehus-klynger og i alt 28 ejerboliger, en legeplads og et fælles orangeri. Projektet skal desuden DGNB-certificeres til Guld.

Emma Guldbrand Vedstesen er nyuddannet bygningskonstruktør fra EASV Sydvest Esbjerg. Hun har tidligere været i praktik ved INGENIØRVÆRKET i Esbjerg og har dermed et godt kendskab til det faglige samarbejde med ingeniører. Hun er allerede godt i gang hos os og arbejder i øjeblikket på Løkkegårdsparken, hvor hun bl.a. tegner principdetaljer. Løkkegårdsparken er en projektkonkurrence, vi netop har vundet, og som omfatter opførelsen af 72 almene boliger i Odder syd for Aarhus.

Mikkel Stærk Just (th.) blev færdig som projekterende konstruktør på VIA University College i Aarhus i januar 2022. Vi er utrolig glade for at have ham tilbage i folden, da han gjorde et godt indtryk både fagligt og socialt i sin praktikperiode sidste år. Han  arbejder i øjeblikket med to projekter på Skive Kaserne, hvor bl.a. infirmeriet skal renoveres, og der skal skabes forbedringer af akustikken på kasernen. Derudover tegner han også på en tilbygning til Thisted Bryghus. Og skulle P+P arkitekter en dag få den idé at samle et strandhåndboldhold, har vi fat i den rette mand, da Mikkel udover at være bygningskonkstruktør også er forsvarende europamester i strandhåndbold!

Velkommen til jer alle tre!