MENU
Bolette_og_Esben_nyhed_banner-scaled.jpg

Vi styrker vores team med to arkitekter

Vi er glade for at byde velkommen til to nye kolleger, der begge er arkitekter og skal være med til at udvikle vores mange nye projekter og styrke arbejdet med bæredygtighed i byggeriet.

Bolette Dahl Jensen vil blive tilknyttet vores kontor i Aarhus og er uddannet i 2016 på Studio Urban Design and Landscape på Arkitektskolen i Aarhus. Under sin uddannelse har hun bl.a. studeret et enkelt semester på UTS University of Technology i Sydney. Bolette er allerede i fuld sving og arbejder på en konkurrence, der omhandler 75 almene boliger i Hinnerup, og et større udviklingsprojekt med ca. 70 almene boliger blandet med erhverv beliggende på Arresøvej i Aarhus.

Esben Colding Broe får base på vores kontor i Thisted. Med ansættelse af Esben understøtter vi vores ambition om at sætte bæredygtighed endnu mere på dagsordenen. Senest har han været ansat hos Nationalpark Thy, hvor han bl.a. har haft ansvaret for en bæredygtig helhedsplanlægning, restaurering af Lodbjerg Fyr og etableringen af det nye Nationalparkcenter Thy i Nr. Vorupør. Esbens første store opgave er konkurrenceprojektet SMK Thy og Doverodde Købmandsgård, hvor han er tilknyttet som arkitekt og projektleder.

Esben Colding Broe:

”Jeg glæder mig meget til arbejdet og min mulighed for at sætte naturen på dagsordenen i byggeriet. Det er tankevækkende, hvor hurtigt markedet har bevæget sig de seneste år mod natur og bæredygtighed. Jeg kan ikke mindes større paradigmeskift i arkitekturen. Om det er mosen, skoven, åer eller grønne enge, så er det tydeligt, at naturen er helt central som værdiskaber. Det er en glædelig udvikling, og jeg glæder mig til at sætte et aftryk og finde balancen mellem natur, mennesker og arkitektur.”

 

P+

Mød resten af medarbejderne i P+P arkitekter her.

Læs mere om vores værdigrundlag, vores tilgang til bæredygtighed og vigtigheden af den gode dialog i det interne og eksterne samarbejde her.